Reclame

Nou semn zodiacal...

Deci s-a mai descoperit o noua zodie... Si cu aceasta noua zodie se schimb aranjamentul...

"Pasionaţii astrologiei ar putea să fie uimiţi de următoarea ştire. Potrivit ultimelor cercetări, poziţia constelaţiilor s-a schimbat din cauza unui fenomen numit precesiune, informează livescience.com. În consecinţă, zodia în care credeam că ne aflăm s-ar putea să nu fie cea reală. În plus, astrologii anunţă apariţia unui nou semn zodiacal.

În mod normal, semnele zodiacale erau determinate în funcţie de constelaţia în care se afla Soarele în momentul naşterii. Însă, poziţia constelaţiilor s-a schimbat din cauza fenomenului numit precesiune.

În astrologie, termenul "precesiune" înseamnă mişcare foarte lentă de la răsărit spre apus a punctelor de echinocţiu ale Pământului, care face ca anotimpurile să revină înaintea îndeplinirii revoluţiei aparente a Soarelui.

Astfel, în cazul în care luăm în considerare fenomenul numit precesiune, s-ar putea să aflăm că zodia în care credeam că suntem nu este cea reală. Mai mult, persoanele născute între 29 noiembrie şi 17 decembrie se alfă într-un nou semn zodiacal pe care astrologii străini îl numesc Ophiuchus. Noul semn zodiacal se află între Scorpion şi Segetător."

Aceasta este lista cu cele 13 semne zodiacale:

Capricorn - Jan 20 to Feb 16

Vărsător - Feb 16 to Mar 11

Peşti - Mar 11 to Apr 18

Berbec - Apr 18 to May 13

Taur - May 13 to Jun 21

Gemeni - Jun 21 to Jul 20

Rac - Jul 20 to Aug 10

Leu - Aug 10 to Sep 16

Fecioară - Sep 16 to Oct 30

Balanţă - Oct 30 to Nov 23

Scorpion - Nov 23 to Nov 29

Ophiuchus - Nov 29 to Dec 17

Segetător - Dec 17 to Jan 20

Pentru a vedea cum arăta cerul în momentul naşterii dumneavostră, apăsaţi aici.

Antena3.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu