Reclame

De ce sunt baietii nesimtiti?

Asta-i intrebarea care mi-a pus-o Tina, colega mea de clasa... Cand am auzit ramasesem unpic pe gand.... Bineinteles a pus intrebare cu conditia sa nu ma supar si ma gandeam ca se refera la mine, dar defapt era in general, sau mai bine zis la beietii din clasa :)), care suntem cam nebuni :)), de exemplu azi cand cand fetele au plecat sa dea proba la sport noi ne-am imbracat in hainele lor si am facut poze... :))

In fine sa revenim la intrebarea noastra... Dar toti baietii sunt nesimtiti? Sincer nu mi-a trecut prin cap intrebarea chiar deloc. Majoritatea baietilor vor sa fie in centrul atenti si fac asta chiar facand glume, alti dandu-se smecheri se ia de oricine, ca vai cine e el, si asa mai departe...

Acuma cel mai bine la intrebarea asta poate sa raspunda tot o fata, dupa parerea mea, dar baietii nu sunt tot timpu nesimtiti, asta pot sa afirm... :)

Colega mea mia mai zis ca toti baietii se gandesc numai la sex cand e vorba de fata... Bun, dar acest lucru inseamna ca suntem nesimtiti? Aici ca baiatu` se baga cu o fata si a treia zi vrea sa aibe contact sexual cu ea, e altceva, dar totusi trece o luna, doua, trei, nah sapte, dar totusi suntem si noi baietii, nu?


Acum astept raspuns, pareri, la aceasta intrebare...

Sunt baietii nesimtiti? De ce?

6 comentarii:

Anonim spunea...

Pai aici ai dreptate si faza cu centru atentiei insa fetele sunt mai pudice si mai sensibile , pe cand noi baietii ne injuram intre noi si ni se pare ceva normal insa cand suntem in fata unei fete ne scapam uneori cu limbajul si modul de "transformare" (recunosc ca si eu mai fac uneori asa) pe care il folosim intre noi baietii . :D In concluzie pentru ele suntem nesimtiti ;)

Admin spunea...

Asa e fetele ne cred nesimtiti ca intre noi vorbim mai vulgar... :)) Mersi de comentariu
Mai astept pareri :)

Anonim spunea...

Baietii ca baietii...dar fetele:)):))?...probabil voi sunteti majoritari baieti...

Anonim spunea...

"dar baietii nu sunt tot timpu nesimtiti" - nesimtirea nu e ceva de moment. ori esti ori nu esti nesimtit

"Aici ca baiatu` se baga cu o fata si a treia zi vrea sa aibe contact sexual cu ea, e altceva" - invers...cu 3 zile inainte vrea contactul sexual.

Admin spunea...

"Aici ca baiatu` se baga cu o fata si a treia zi vrea sa aibe contact sexual cu ea, e altceva" - invers...cu 3 zile inainte vrea contactul sexual.

true =))

Anonim spunea...

hipotalamus , dar asta nu inseamna ca nu te poti controla.. use google (not for porn).
Take care!

Trimiteți un comentariu