Reclame

Dan Diaconescu aruncat la gunoi

În timpul emisiunii Dan Diaconescu Direct, prezentatorul talk-show-ului postului de televiziune OTV a fost la un pas de a fi aruncat la gunoi. Fostul luptător K1 Anatolie Ciumac, zis şi Tolea, a dat buzna în studiourile din Piaţa Romană, cu un tomberon. Nervos nevoie mare că Diaconescu îl acuză că a răpit-o pe fosta sa soţie Magda Ciumac, dată dispărută, Tolea îl îndeamnă pe Diaconescu să fie curios şi să "cerceteze" tomberonul.

La scurt timp, luptătorul îl ridică pe prezentator de pe scaun şi încearcă să îl arunce cu capul în tomberon. Diaconescu opune rezistenţă şi dărâmă tomberonul. Tolea pleacă furios din studioul OTV.



6 comentarii:

Anonim spunea...

merita :)

Admin spunea...

Pe mine ma streseaza emisiune lui...

Anonim spunea...

te uiti la asa ceva? :))

Admin spunea...

Maicamia se mai uita asa uneori sa se amuze... :))

Anonim spunea...

CE ratat jur...cel mai spart om:)))) vai si amar de pielea lui atzi vzt tot sa rahatzit p el cand lo ridicat ala:) p sus:)))))))) e smecher in spatele televizorului :)) atzi vzt :)) si atunci cand l-a sunat p ala din bucuresti si se lua in gura cu el:)) ca i-a spart parbrizuu:)))))))

ZvT spunea...

E si el oleaca de om acolo .... dar e foarte destept , numai ca in stfel de situatii degeaba e destept ca vocea ii tremura si sunt curios daca a facut pe el .

Trimiteți un comentariu